keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Bambihaalarit

Haalarit/potkuhousut taas nuorimmalle omalla kaavalla. :) Kangas pinkkiä bambivelouria Lasten Metsolasta. (Sinne meni mun Metsola-boikotti.)

Nämä on kyllä niin ryöstöhintaisia kankaita, että normaalilla hinnalla ei tule ostettua, mutta kun Metsolan sivut "sekosi" ja alet tuplaantui, piti vähän tilata. Oma tilaus meni ilman ongelmia, mutta sen verran monella on ollut häikkää tilauksen kanssa, että ihan heti en ole uudestaan koittamassa onneani tilauksen kanssa. Monet ovat saaneet viallista kangasta, kangasta on ollut liian vähän, kankaat loppuneet (silti sama kangas edelleen myynnissä Metsolan sivuilla), toimitus kestänyt 2 viikkoa jne... Toki on meitäkin kenellä tilaus meni ihan hyvin, mutta silti en ihan helpolla uudestaan tilaa. 

 Pinkki tai ruskea body alle, niin hyvä tulee! :) Nyt en jaksanut vaihtaa kuvia varten...


lauantai 4. helmikuuta 2012

Muffinssitunika

Näitä hihattomia huppareita on viime aikoina näkynyt monella, joten olihan sitä itsekin tehtävä. :) Kaava Farbenmixin Amelie, aikaisemmin olen tehnyt huputtomia versioita tästä, mutta nyt kokeilin huppuakin. Hupusta tuli kyllä liian pieni, seuraavaan isonnan hupun kaavaa. Koko 98/104 cm kavennettuna.

Velours motive-kuvia on tehnyt mieli pitkään kokeilla ja nyt tilasin kokeeksi Hanhelilta näitä. Yksi muffinssi pääsi helmaan. :) Pinkkiraidallinen trikoo on Jny:ltä.



perjantai 3. helmikuuta 2012

Lintuhaalarit

Nämä lintuhaalarit meni vauvalahjaksi. Lahjan teko on hieman venähtänyt, joten ei ihan pienet ole, koko näissä n. 74 cm (tosin on varmaan vielä hieman reilu saajalle). Kangas pinkkiä joustofroteeta Hannan kankaasta, applikointi velourtilkkuja. Kaava oma. (Onpas haalarit kierossa kuvassa, mutta nämä meni jo saajalle, joten uusia kuvia ei ole luvassa)

 Tästä näkee miten teen nuo olkaimet. Ennen tein yläosan vuorittamalla, jolloin ei tarvinnut kantata. Nykyään peitetikkikoneen nauhankääntäjän kanssa resorilla kanttaaminen on jopa mukavaa. :) Yhdet haalarit yritin nauhankääntäjällä tehdä kokonaan kanttaamalla, mutta nuo olkaimien päät oli hieman liian tiukka mutka, joten helpompi tehdä noin, että kääntää päät.