keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Pinkkiä ja ruskeaa

Anoppi osti nuorimmalle lapselleen Me&I:n kruunutunikan, mutta se olikin liian pieni, joten antoi tunikan Neealle, kun ei jaksanut palautella. Lupasin korvaukseksi ommella Annalle jotain, kun raha ei kelvannut. Seuraavan setin sitten tein:

Kankaat on joustofroteeta Lasten Metsolasta. Resorit muistaakseni Myllymuksuilta.Tulipas vino kuva housuista, en kyllä jaksa enää tähän aikaan ottaa uutta kuvaa...

Applikaatio ei ole ihan täydellisesti onnistunut. En käyttänyt mitään tukikangasta apuna, ainoastaan kaksipuolista liimaharsoa (sehän vain kiinnittää kankaat paikoilleen, ei juurikaan tue), joten esim. nuo "sormet" vähän venähti. Meinasin ensin purkaa ja tehdä uusiksi, mutta todennäköisesti se olisi mennyt vain enemmän pilalle, jos olisin alkanut säätämään. =)


Toivottavasti on käyttäjälleen sopivat! =)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa...mistä nuita aplikaatio malleja keksit?

  VastaaPoista
 2. Lasten värityskirjoista/netistä värityskuvista löytyy monesti kivoja juttuja. Ja sitten esim. täältä noita velours-motive kuvia: http://www.michas-stoffecke.de/index.php/cPath/1438 Eli tuolta kopioin kuvan koneelle ja tulostin sopivan kokoisena... :)

  VastaaPoista
 3. Tuossa aplikaatievellossa mitään vikaa ole, PÖH!

  VastaaPoista
 4. No ei kai siinä suurempaa vikaa ole, mutta ei se ihan täydellisestikään onnistunut. Mutta saaja oli kuulemma tykännyt! :D

  VastaaPoista