perjantai 23. heinäkuuta 2010

Lahjoja, lahjoja...

Viime viikolla syntyi meidän tytöille yksi serkkupoika lisää ja tietenkin hänelle piti jotain ommella. ;) Jostain syystä kangasvarastossa ei ollut hirveästi pojalle sopivia kankaita, mutta jotain kuitenkin. Päädyin tekemään housut ruskeasta velourista, joka on muistaakseni Eurokankaasta. Kangasta oli sen verran jäljellä, että se juuri ja juuri riitti. Kirahvi -applikaatio joustofroteetilkkuja. Tuli ihan kivat! =)


Lähiaikoina syntyy/on syntynyt useampi vauva, joten vauvalahjoja tullaan varmasti näkemään vielä kesän ja syksyn aikana. =)

Kummipojalla (tai oikeastaan miehen kummipojalla) oli synttärit vähän aikaa sitten. Hän sai mm. nämä hernepussit. Idea Lapinkan blogista. Mietin ensin onko hernepussit 7-vuotiaalle liian lapsellisia, mutta kyllä me ainakin ollaan vielä koulussa leikitty hernepusseilla. Mukaan laitoin yhden peliohjeen, niin tuli ihan eri idea hernepusseille! Kankaat tilkkulaatikosta kaivettuja, paksumpaa puuvillaa, velouria ja trikoota. Toivottavasti nuo velour ja trikoo kestää myös käytössä. Reunaan laitoin vielä tuommoiset nauhat, jotka on Hanhelista tilattu. Ompelin myös kassin, mutta siitä ei tullut otettua kuvaa...

7 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja! Varmasti 7-vuotias vielä noilla leikkii :) Ja nuo kirahvipökät on tosi söpöset!

  VastaaPoista
 2. Voi että ihanat housut, todella söpö kirahvi :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt. Miula on kans suunnitteella tehdä yhdelle sankarille hernepusseja, ne on kivoja!

  VastaaPoista
 4. No, varmaan leikkii hernepusseilla.. nehä käy kaiken ikäsille. :) Tein kerran myyjäisiin, niin mummot osti ihan mielissään niitä.. nehä on aivan mukavia "ressileluja".. :)

  VastaaPoista
 5. Heippa, löysin tänne ensikertaa, tulen toistekin.

  VastaaPoista
 6. Hienot housut ja hernepussit myös :)

  VastaaPoista