torstai 9. syyskuuta 2010

Pilvihousuja

Kumpikin tyttö sai ihan perushousut pinkistä pilvivelourista. Vähän on reilut lahkeet vielä, mutta kuminauhojen ansiosta voi jo hyvin pitää.


Milloin mielestänne voi sanoa kaavan olevan oma? Pitääkö olla alusta asti itse piirretty? Vai riittääkö, että pikkuisen muokkaa kaavaa? Vai, että kaavaa on muokattu reilummin, niin ettei muistuta enää alkuperäistä?

Omani alkaa olla tuo viimeinen vaihtoehto ja mietin joko tuota voisi sanoa omaksi kaavaksi. Kaavaa on muokattu jostain Ottobren kaavasta, niin että on jo kaukana alkuperäisestä. Pikkuhiljaa olen muokannut housut kerrallaan kaavaa. Edellisen postauksen prinsessahousut oli jo aika hyvä, ihan vähän vielä muokkasin tähän ja nyt alkaa olla sitä mitä halusinkin. Ja alkuperäisessä kaavassa ei muistaakseni ollut edes kokoa 86 cm, niin kuin minulla nämä pienemmät. =)

Uusia lukijoitakin on tullut mukavasti. Tervetuloa!

4 kommenttia:

 1. Söpöset housut :).

  Minusta kaavaa voi sanoa omaksi, jos sitä on reilusti muokattu.

  Nää on näit vaikeita juttuja, kun ei perus housukaavoissa kuitenkaan niin hirveesti ole eroja, sama ideahan niis kaikis on, toiset vaan leveämpiä tai kapeampia tai pidempiä tai lyhyempiä ;)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset pökät!

  Minusta voit kyllä sanoa tuota kaavaa jo omaksi. Ite oon miettiny samaa kun tulee kans muokattua kaavoja. Kai ne sitten on omia kun niitä ei enää esikuvaksi tunnista. Toisaalta niinku Sani sanoi, kaikki housut on aika samanlaisia pikku eroavaisuuksilla. Hankala juttu.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt...milloinhan minä saisin ostettua velourina!!!

  VastaaPoista
 4. Luinkohan joskus jostakin ettäö jos kaavaan tekee vähintään 7 muutosta, se on jo oma eikä vanhat tekijänoikeudet enää päde siihen?!

  VastaaPoista