keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Tuunattu makuupussi

Lupasin ystävälle päällystää heidän äp:n makuupussin jollain kivalla kankaalla. Päätin kuitenkin ensin tehdä testiversion, meiltä kun vielä sattui löytymään yksi vanha jostain saatu (ruma) äp:n makuupussi. Tämä on vähän hutaisemalla tehty, ompelujälki ei ole todellakaan siistiä. Ja nuo tikkaukset tein sisäpuolelta vanhojen tikkauksien päälle. Olisi tietysti voinut tarkistaa että kangas on toiselta puolelta kunnolla, nyt tuli muutama ruttu tuonne. Noh, tämä on tosiaankin testiversio, täytyy olla sitten huolellisempi, kun oikean version teen. Tämäkin menee loistavasti lasten leikeissä ja vaikkapa talvella pulkkaillessa. :)
 Kangas on alunperin Anttilasta ostetusta pussilakanasta. Kankaan takia ostin lakanan. =) Kuvat vähän vääristää värejä. Tausta on vaaleanvihreää, kuvissa näyttää vähän todellista keltaisemmalta. Puput on valkoisia, linnut ja omenat (vai mitä nuo pallot on) vaaleanpunaisia. Ja vetoketju ei onneksi ihan noin räikeästi erotu tuolta. =)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kangasta valitsit tähän! Mullakin oli ajatus tuunata äp makuupussi, mutta enpäs kerennyt sitä tekemään ja nyt sitä ei enää käytetä.

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas! Pitäis itsekin päällystää, kunhan löytyisi joku ihana kangas :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs onkin pirteä makuupussi! Tosi hieno :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kangas, voisi luulla että on retroa.

  VastaaPoista
 5. Voih kuinka ihana kangas! Itse olin ajatellut tekeväni kokonaan uuden makuupussin, mutta tämähän oli hyvä idea; päälystetään vanha uudestaan. :)

  VastaaPoista
 6. Muistuttaa erehdyttävästi pupumetsän velouria toi kangas! Todellakin ihana pussi tuli!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana!!!!Kangas on tosi ihanaa myös!=)

  VastaaPoista