perjantai 5. marraskuuta 2010

Sukellusvenepaita

Joskus kaaauan sitten katsoin Sampsukan sivuilta, että se keltaruskea sukellusvenetrikoo voisi olla kivaa. Syksyllä Muksumessuilta lähti kuitenkin tämä oranssipohjainen mukaan. Välillä vähän vaihtelua. =)

Kaava on 4/10 Ottobrestä 92 cm kaava, mutta helmaa ja hihoja pidennetty, joten vastaa 98 cm. Ja hihansuut tein kanttaamalla, enkä pitkillä resoreilla niin kuin kaavassa. Pinkki resori Lasten metsolasta.

Neea tikkarilla lahjomalla suostui kokeilemaan paitaa, mutta kommentti oli "tyhmä paita" ja lensi saman tien päältä pois... Muutenkin tuo olisi mieluiten pelkät pikkuhousut päällä kotona. Saa nähdä kelpaako vielä joskus, vai siirretäänkö suosiolla odottamaan Aavalle. Pitäisi kuulemma olla prinsessapaita. Joten semmoista täytyy ehkä kokeilla...

3 kommenttia:

 1. :) Teillä alkaa "se" ikä. Kestää muuten mukavan aikaa. Kolmatta vuotta mennään meillä ja nyt pikku hiljaa olen saanut ujutettua muitakin värejä mukaan. Edelleen, jos tekisin vain tyttären toiveiden mukaan vaatteita, olisi kaapissa luultavasti vain vaaleanpunaista ja tylliä...

  Tuo väri on muuten paljon parempi kuin se kelta-ruskea-

  VastaaPoista
 2. Meil kans 5v olis kotona pikkarit pääl, mekon pukee ihan suosiol.
  Mut on tarkka millaisia vaatteita pitää, joten mitään en tee näyttämättä ensin kangasta :D
  Ella taas ei onneks viel osaa sanoa, kaikki kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kans kohta 5v. saattaa ensin sanoa ettei oo kiva, mutta sitten kun vaate on jonkin aikaa ollu kaapissa niin kyllä se sitten kelpaa.

  Kivat värit tuossa kankaassa.

  VastaaPoista