lauantai 26. helmikuuta 2011

Sydänpaita ja vähän muutakin

Ikasyrilta tilatusta Jny:n ihanasta sydäntrikoosta riitti vielä t-paitaan. Kaava on Ottobrestä, olisiko viimekesän numerosta. Muokattuna kyllä, leveys 92cm reilusti pidennettynä, vastaa ehkä kokoa 98/104 ja silti on tuommoinen vähän pidemmän mallinen paita.

Vaikeinta oli päättää resorin väri. =) Mietin pinkin, ruskean ja valkoisen välillä. Vaaleanpunainenkin olisi ollut kiva, mutta sitä ei ollut sopivan sävyisenä. Päädyin sitten pinkkiin, enkä ole vieläkään varma oliko valinta oikea, mutta saa nyt kelvata.Lisäksi pikaompeluksena kaverin vauvalle tumppuja. Nämä on odottanut jo turhan kauan ompelupöydällä keskeneräisenä, meinasi välillä jo unohtua. Mutta kun sain aloitettua, niin innostuin tekemään enemmän kuin alunperin oli tarkoitus. Sydäntrikoon jämät oli sopivasti siinä esillä, eikä niistä olisi muuhun enään oikein riittänyt. =)

6 kommenttia:

 1. Ihana paita! Mun mielestä pinkki resori sopii paitaan tosi hyvin:)Mulla on tuota kangasta punaisena, mutta olen nyt vähän harmitellut kun en ostanut sittenkin ruskeata... tai molempia...

  VastaaPoista
 2. Ihana pusero pinkki resori tuo kivasti särmää!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sydänpaita, munki täytys tilata tuota kangasta!

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ja täydellinen resorivalinta!

  Oi kun olisikin joku kelle tehä noita peukalottomia lapasia. Niitä ois nopsa tehä, kun vaan saa ittensä aloittamaan... Tai ainakin miulla on aina se aloittamisen vaikeus, sitten kun pääsee vauhtiin, sitä saa aikaseksikin :)

  VastaaPoista
 5. No hyvä kun jaksoit kommentoida, niin löysin tänne:) Kivoja juttuja sulla täällä.

  Minusta tuo resori sopii todella hyvin tuohon sydänkankaaseen!!

  VastaaPoista