sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Haaste ja vähän muutakin


Sain tämän haasteen Äiti teki -blogin Erjalta sekä Ompelun iloa ja ihanuutta -blogin Katjalta.


Esittele blogissasi sinulle mieluinen, rakas tai tuikitarpeellinen ompelutarvike. Pelkkä kuvakin riittää, mutta ainahan on kiva kuulla miksi valitsit juuri kyseisen esineen. Lähetä haaste 5:lle.Valitsin kansion, jossa säilytän kaavoja. Kansiossa on muovitaskut ja muovitaskun päälimmäisenä aina ompeluohjeesta kopio ja siihen on myös merkitty, mitkä koot kaavasta on piirretty. Lehdenkin olen yrittänyt muistaa laittaa ylös. =) Vielä voisi hommata tuohon välilehdet, niiden avulla olisi helpompi löytää esim. paidat, tunikat, mekot, housut jne...

Haastan mukaan:

Aeno
Irinka itseteossa
TanttaRalla
Minnamelinna
Värkkäystä ja väkerrystä

- - - - - - - -

Ja sit sitä muuta....

Tällä viikolla on tullut ommeltua vain pipoja. Viikolla sain myös viimeinkin omat tuotemerkit myytäviin pipoihin, sekä nuo tuotelaput.Ommeltavat tuotemerkit on tilattu merkitse.fi:stä. Tilasin myös minanamnbandilta ruotsista, mutta ne ei ole vielä tulleet. Kunhan ne tulee, niin täytyy katsoa kummat tulee jatkossa käyttöön, nyt on pieni erä tilattu molemmista.

Tuotelaput on vistaprintiltä, toiselle puolelle tulee aina pesuohjeet ja vähän materiaalitietoa yms...

Osa kuoseista on loppunut verkkokaupasta, mm. tuo ruskea sydän, mutta lisää on tulossa toivottavasti parin viikon sisällä. Samalla tulee myös tähtikankaita... =)

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, haaste otettu vastaan! Yritänpä ehtiä siihen vastaamaankin lähiaikoina :D

    Ja kevätpipojen tekoon pitäisi täälläkin suunnalla alkaa ihan omiksi tarpeiksi kylläkin. On se vaan mukava kun kevät etenee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta. Otetaan vastaan, katsotaan miten onnistuu.

    Hienoja tuotelappusia. Itsekkin pitäisi jossain vaiheessa tehdä sellaiset.

    VastaaPoista