sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Palloja ja kankaan painantaa

Ikasyrin jättipallot houkuttelivat opettelemaan kankaanpainantaa. =) Ohjeita aiheesta löytyi mm. RuttuNuttu -blogista ja Handmade Hippu -blogista. Emo-Tuotannon kangasvärejä kehuttiin paljon, joten sellaista siis tilaukseen. Jälleenmyyjät löytyy täältä ja Emo-Tuotannon omat vinkit täältä.

Kaavana mekossa jälleen Little Roses (Ottobre 3/2012) kavennettuna.

Painojälki ei ihan täydellistä ole, mutta siihen nähden, että tämä oli ensimmäinen painojuttuni, niin olen ihan tyytyväinen. :)Taakse pääsi myös perhosia.
Väriä jäi vielä perhosten jälkeen ja koska olin sekoitellut värejä, en voinut niitä enää laittaa purkkiin takaisin. Pallokangastakin jäi epämääräinen pala, joten "kulutin" loput värit painamalla tähtiä. Niistä syntyi keskimmäiselle tytölle pikasurautuksena hame.16 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivat! Painojälki näytti ainakin kuvissa oikein hyvältä! Mä oon yhen painannan tehny jo kassiin ja vaatteeseenkin on ollu tarkotus kokeilla. Tämä innostaa tarttumaan toimeen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania!
  Värit on täydelliset :)

  VastaaPoista
 3. Siis vau!
  Todella ihana idea ja toteutus! :)

  VastaaPoista
 4. Niin sitä pitää. :) Hyvin toteutettu ja kauniita ovat.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten loistova idea! Pallurat kieltämättä kaipaa jotain sisälleen :) Tosi ihania ja eikä ollenkaan huomaa, että olisi ensimmäinen. Upeita!

  VastaaPoista
 6. Argh ja kun tämä kangas ei sitten yhtään houkuttanut aiemmin niin tän postauksen myötä tekis heti mieli rikkoa kankaanostolakko! Siis aivan mielettömän hienoja, ei kyllä todellakaan huomaa että ekaa kertaa painoit!

  VastaaPoista
 7. Voi vietävä... mua on houkutellu pitempään jo kankaan painanta vaatteitten tuunaukseen. Nyt tulin tänne ja täälä vinkkejä mistä löytyy hyviä värejä ja päällimmäisenä ihania kuvia sun ekasta painokokkeilusta. Onkohan munki pakko tehä tillaus...

  VastaaPoista
 8. Ihanat molemmat!! Tosi hyvin sopii värit yhteen ja hienosti onnistunut painatus!!

  VastaaPoista
 9. Mahtava idea ja toteutus on todella onnistunut! :)

  VastaaPoista
 10. Ompas raikkaan näköiset vaatteet. Tsemppiä vaan painannan kanssa, se osaa joskus olla niin tuskastuttavaa touhua.

  VastaaPoista
 11. Tosi kivan näkösiä ja mallisia nuo perhoset :)
  Minullakin tuossa hyllyssä väripurkkeja, kerran painanut ja aina vaan haaveilen painavani uudestaan mutta ikinä en saa aikaiseksi... :/

  VastaaPoista
 12. Onpa ihania! Pitäisköhän itsekin joskus tuota kankaanpainantaa kokeilla..

  VastaaPoista