perjantai 10. elokuuta 2012

Sydämiä pienimmälle

Ikasyrin ihanasta sydänvelourista tein haalarit pienimmälle. Pääasiassa hänellä on käytössä koko 80, mutta nämä tein jo 86 cm. Eikä ole yhtään liian isot! =) Lahkeissa on pitkät resorit, jotka nyt on kaksinkerroin käännettynä, myöhemmin voi käyttää sitten suorina.

Irinka oli kivasti yhdistänyt keltaista ja pinkkiä ja päätin itsekin kokeilla tuota yhdistelmää. Hyvin sopii! Pari viime päivää on ollut niiiin kylmää ja lattiat on viileät, joten nämä on mukava pukea "vauvalle" päälle. =) Kaava oma.
 Ja vielä mekko Jny:n pinkistä sydäntrikoosta samalla kaavalla kuin edellisen postauksen kirahvimekko.

13 kommenttia:

 1. Mulla ruskeaa sydänkangasta, ei ikasyrin. Siitä ajattelin tehdä pojalle tuon tyylisen. Ihana toi sun!

  VastaaPoista
 2. tosi ihanat haalarit ja toi paita :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ja pirteät vaatteet! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva paita ja keltaiset sydänpöksyt ovat aivan ihanat! Kyllä pienille vain sopii nuo haalarit niin kivasti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Ja on kyllä pirteet värit :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat haalarit ja kangas aivan syötävän ihana. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat haalarit ja mekko myös :) Tosi kivasti käy kyllä tuo pinkki keltaisen kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavat haalarit! :) Miten sä nuo olkasaumat teet? Käännätkö vasta resorien ompelun jälkeen? Oon miettinyt, että saisko ne jotenkin fiksusti käännettyä niin, että nepparit sais iskettyä resorien päälle, vaikka toisaalta kyllähän ne noinkin pysyy ihan hyvin, mitä oon poitsulle haalareita tehnyt. No, jatkan jaarittelujani omassa blogissa. ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista! :)

  Outi, anteeksi olen ihan unohtanut vastata kysymykseesi. Ompelen ensin resorit ja sen jälkeen vasta laitan nepparit. Mietin itsekin ensin, että laittaisi nepparit resorien kohdalle, mutta taitaa olla liian paksusti kangasta siinä. Joten päädyin laittamaan nepparit tuohon keskelle ja tikkasin vielä resorien kohdalta päältä, jolloin tuo taitos pysyy kunnolla, eikä lerputa resorien kohdalta. Ymmärsiköhän tästä selityksestä mitään...? :)

  VastaaPoista
 10. Ompas kivoja! Mistä tuo sydän mekko kaava on? Haluisin tehdä myös vastaavaa tunikaa, en ole kyllä koskaan tehnyt yhtään ja eka paitakin on vasta kokeilun alla.. Tää on kaikki aivan uutta mulle. ..
  T. Karlotar.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekon kaava on muokattu paidan kaavasta (Papana, ottobre 4/10). Eli helmaa on levennetty ja lisätty pituutta. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan! :)

   Poista