sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Linnunratatunika

Linnunrata-kuosi kuului siihen kategoriaan, etten alkuun ollut varma tykkäänkö vai en. Metri sitä tuli kuitenkin tilattua ja kankaanakin mietin mitähän siitä tekisi, itselle vai lapsille. Päädyin testaamaan itselle tunikaa ja lopputuloksesta tykkään. Tästä tuli yllättävän kiva! 

Varoitus huonosta kuvan laadusta. Huonolla valaistuksella nopeasti otettu, joten väritkään ei ole ihan kohdillaan.Kaavan pohjana on Joka tyypin kaavakirjasta raglan-paita, jota on reilusti muokattu. Eli helmaan on lisätty pituutta, lisätty taskut, hihoihin resorit ja kaula-aukonkin muokkasin hieman erilaiseksi. Hihoja on myös kavennettu hieman, alkuperäisessä kaavassa on melko leveät hihat. 

5 kommenttia:

 1. No jopas on istuvan ja hyvän näköinen luomus, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäkönen! Tää kuosi on kyllä sellanen, että passaa aikuisellekin tosi hyvin, harmi ettei tätä taida enää mistään saada :/

  VastaaPoista
 3. Hieo on. Kyllä kannatti kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva! :) Kivat taskut ja ihana malli! Niin, ja en ole tainnut vielä kehua sun blogin uutta nimeä (vaikka ei ihan tuore juttu enää olekaan), mutta todella hyvä ja napakka nimi! Tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista