sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Bambimekko

Neealle tein bambimekon Ikasyrin joustofroteesta Amelie kaavalla. Resorit vähän venähti ommellessa, mutta en ainakaan vielä jaksanut tehdä niitä uusiksi. Katsotaan jos ne pesussa palautuisi vähän.

Tuo ikasyrin joustofrotee on melko ohkaista ja venyvää, vähän tuli yöpaitafiilis mekosta päällä. Neea kyllä itse tykästyi tuohon, joten saa ainakin kotimekkona kelvata.

Olin viikolla Hannan kankaan kutsuilla, kun kutsut oli sopivasti mummolan naapurikunnassa ja mummolassa piti tällä viikolla käydä. Joten yhdistin nuo kaksi reissua. :) Mukaan tarttui kasa kankaita (kuva vähän vääristää taas värejä): ruskea ja turkoosi on joustofroteeta, pinkki velouria ja sienikangas trikoota. Hyvälaatuisilta tuntuu kankaat, mutta vielä en ole kerennyt mitään näistä tekemään...

Vaihdoin blogin taustaa. Latautuuko muilla tämä hitaasti? Mulla välillä vähän kestää, vaikka pitäisi olla ihan nopea nettiyhteys. Jos muillakin hidastelee, niin täytyy vaihtaa johonkin toiseen...

8 kommenttia:

 1. söötti! Näin kännyllä surffates sivu ainakin latautuu hitaasti, miula on ollu vähän samaa ongelmaa omien blogisivujen kans.

  VastaaPoista
 2. Söpö mekko. Latautuu vähän hitaasti. Mulla oli samaa ongelmaa, vaihdoin sitten toiseen niin parani.

  VastaaPoista
 3. Sievä mekko! Mulla latautui sivut nopeaan.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti mekko :)

  Latautumiseen en osaa sanoa, klikkailin taas sellasen kolmekymmentä blogia auki latautuun ja häippäsin välillä ruokkiin koirat :D Ei tarvi odotella ja tuskailla tän mun hitaan koneen kans, ku hyötykäyttää sen ajan ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko!Kivat oli kutsut...kiitos ku tulitte! Mistäoot saanu tuon mekon kaavan!Täytyypä kattoo oisko Hannalla viel tuota trikoota sienenä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! =)

  Minna, kaava on Iinulta ostettu, Farbenmixin Amelie. Pari mekkoa/tunikaa on nyt tuolla tullut tehtyä ja on kyllä kiva kaava!

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita ja ihana blogi täällä! Jään ehdottomasti lukijaksi!

  VastaaPoista
 8. tulin vastavierailulle ja täytyy sanoa että tykkään sun blogista ja ompeluksista kyllä kovasti :) niin ja sivu latautui nopeasti, ei ollut ongelmia.

  VastaaPoista