tiistai 10. toukokuuta 2011

Pöllöpotkarit

Vauvalle yhdet potkuhousut lisää. Valkoinen joustofrotee Hannan kankaasta. Applikoinnit joustofroteeta, taitaa nekin olla kaikki Hannan kankaan joustiksia. :) Olalla Kam-nepit, jotka on joskus "kauan sitten" Kotimäenpuodista ostettu.

Kaava sama potkuhousujen kaava, kuin pari postausta alempana olevat sydänpotkarit, näissä vain suorat lahkeet. Lahkeissa leveät käänteet Me&I-tyylillä, joten aluksi voi pitää lahkeet käännettyinä ja sitten suorana. Koko 50-56 cm, joten ihan vastasyntyneelle nämäkin.


Olisiko kellään hyvää kaavavinkkiä 50-56 cm perushousuihin ja paitoihin? Ottobren kaavat tuntuu monesti alkavan 62 sentistä. Voihan niitäkin tietysti pienentää, mutta kun ei voi etukäteen kokeilla ja sovittaa miten kaavan pienennys onnistui, niin ei viitsisi kovin isoa kasaa tehdä. Bodeja tuolla kaapissa tuntuu olevan jo aika iso pino, mutta housuja ja paitoja ei juurikaan, joten niitä ainakin vielä täytyisi tehdä. Ja parit potkarit vielä lisää. =)

8 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen tuo pöllö.

  VastaaPoista
 2. Ihana pöllö :)

  Suuri Käsityö lehdessä on ainakain muutama vuosi sitten ollut ihan pienelle kaavoja. Tein niillä meidän neidille.
  Nyt en osaa sanoa, minkä vuoden lehdet oli, koska lainasin ne kirjastosta.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti pöllö!

  VastaaPoista
 4. Upeat haalarit ja ihana pollo!!

  VastaaPoista
 5. aivan tosi ihanat housut!
  haluatko lainaan meiltä ne tekemäsi housut muuten?? =)

  VastaaPoista
 6. Joka päivityksen jälkeen ihastelen sun ompeluksia. Aivan ihania! SK 1/08 on ainakin perushousut ja -paita alkaen koosta 56. Hyväksi on havaittu! Saat lehden lainaan, jos kiinnostaa.. -Katja-

  VastaaPoista
 7. Ihanat pöllöhoust! Ottobre uusin lasten numerossa oli jottai 56cm! Hupsishousun kaavalla oon myös tehny pikkuisia vaatteita, samoin haaremihousun kaavalla ottobre?

  VastaaPoista