keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Housuja vauvalle

Piirsin jo SK 1/08 olevat vauvan housujen kaavat, mutta halusin kuitenkin sivusaumattomat housut, joten päädyin piirtämään itse. Vähän mittoja otin tuosta sk:n kaavasta, sekä jostain Ottobren 62 senttisistä. Nämä siis 56 cm.

Leppäkerttu -housuissa vähän häiritsee, kun pohjaväri ei ole niin puhtaan valkoinen kuin resori. Näyttää jotenkin kellastuneelta koko kangas. Täytyisi katsoa, löytyykö paremmin sopivaa resoria jos vaikka jaksaisi vaihtaa. Tai sitten annan olla noin...


Leppäkerttu-kangas on Myllymuksujen tencel-trikoota, ostopaikkaa en enään muista. Liandlon norsutrikoo Hannan kankaasta. Resorit joko Hannan kankaasta tai paikallisesta kangaskaupasta.

4 kommenttia:

 1. Ihania mini-housuja :)

  Mulla kanssa on tuota leppistenceliä, josta ajattelin mekon tehdä. Kanttaukseksi varmaankin punaista tai vihreää. On tuo kuitenkin paljon nätimpi väri kuin limellä pohjalla leppikset...

  VastaaPoista
 2. Ihaia housuja oot väsänny! Leppis tenceltrikoo on nopsa kuivumaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi kankaat! Oon kans tehnyt samalla kaavalla sivusaumattomia, ihan vain siis piirsin kahtena kappaleena, mutta sit sijoittelin kankaalle jotenkuten vierekkäin, niin ihan hyvä tuli! Kahet 56:set oon tehny, kuviakin löytyy blogista :)

  - Katja

  VastaaPoista