maanantai 6. kesäkuuta 2011

Lisää housuja

Viimeinkin sain nämä housut valmiiksi. Kerkesi jonkin aikaa odotella keskeneräisenä.

Kaava sama oma sovellus, kuin edellisen postauksen housuissakin. Koko siis 56 cm. Osa on tyttömäisiä, osa poikamaisia, tuo ruskea apila menee molemmille. Meille "väärät" saa lähteä vauvan synnyttyä joko huutikseen tai vauvalahjoiksi. Loppukesästä/syksyllä on useampi vauva tulossa, joten varokaa vaan tutut! ;)

Näihin menee ihanan vähän kangasta! Hyvin saa tuhottua pienet palat, joista ei enää muuhun riitä.

Viime viikolla meillä juhlittiin 4 v. synttäreitä. Toiveena oli Hello Kitty -kakku, joten sellainen oli väkerrettävä. Päällinen sokerimassaa, reunoilla kermavaahto. Molemmat värjätty elintarvikeväreillä. Yksityiskohdat tummaa ja valkoista suklaata. Ensimmäistä kertaa kokeilin sokerimassaa, mielestäni huomattavasti paremman makuista kuin marsipaani, vaikka aika äklöä tämäkin on.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihania housuja. Kaikki. Ja jos on tytto niin musta voi kylla pitaa noita ihan kaikkia! Ihania kankaita!

  VastaaPoista
 2. Suloisia pöksyjä ja suloinen kakku!

  VastaaPoista
 3. Ihania housuja! just mietin tässä kahvia juodessa, että pitäisi tehdä 5 veelle polvihousuja kesäksi, kun meinaa pikkarisillaan juosta, ja katsoin että täällähän näitä on :D Olikin vähän pienempiä :)

  Ja miten teit tuon sokerimassan kakkuun,(ohjetta?) vai oliko jotain valmista? Mies inhoaa jo ajatusta marsipaanista, ja joskus harmittaa, kun ei sitten viitsi sillä mitää kakkukuvakokeiluja tehdä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Irinka, joo ei nämä ihan 5 vuotiaalle enää mene. :) Sokerimassa oli kaupan valmista valkoista sokerimassaa jonka värjäsin. Sitä on vissiin muunkin värisenä olemassa valmiina, mutta meidän kaupassa oli vain valkoista. Sokerimassan alle tein voikreemin, ohje oli jostain netistä, varmaan googlettamalla löytyy... =)

  VastaaPoista
 5. Ihania housuja oot kyll tehny! Mitähän sitä keksis sitten teijän vaaville kun ei ainakaan housuja viiti tuua :D!
  Kakku on kyll ihana mahtoi neiti tykätä ja tais tykätä vieraatkin!

  VastaaPoista