keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Bambihaalarit

Haalarit/potkuhousut taas nuorimmalle omalla kaavalla. :) Kangas pinkkiä bambivelouria Lasten Metsolasta. (Sinne meni mun Metsola-boikotti.)

Nämä on kyllä niin ryöstöhintaisia kankaita, että normaalilla hinnalla ei tule ostettua, mutta kun Metsolan sivut "sekosi" ja alet tuplaantui, piti vähän tilata. Oma tilaus meni ilman ongelmia, mutta sen verran monella on ollut häikkää tilauksen kanssa, että ihan heti en ole uudestaan koittamassa onneani tilauksen kanssa. Monet ovat saaneet viallista kangasta, kangasta on ollut liian vähän, kankaat loppuneet (silti sama kangas edelleen myynnissä Metsolan sivuilla), toimitus kestänyt 2 viikkoa jne... Toki on meitäkin kenellä tilaus meni ihan hyvin, mutta silti en ihan helpolla uudestaan tilaa. 

 Pinkki tai ruskea body alle, niin hyvä tulee! :) Nyt en jaksanut vaihtaa kuvia varten...


9 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköset! Kyllä pikkuneidin kelpaa :)
  Joo, ihme paikka kyllä se metsola :( Yritin tehä tilausta sillo superalella, mut sivut meni kiinni ja sitte seuraavana päivänä oliki hinnat noussu ja kankaat loppunu, taidan siis jatkaa boikotointia..

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut! Onko oma kaava? nteksi mieleni ommkella kun saisi inspiksen :D Neitissä on teijän suvun näkköä ihan Token näkönen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat on housut :), mut metsolasta sen verran että minulla kans tökki tilaus sillon ja juuri kun olin tilausta hyväksymässä niin sekos koko sivusto..jotain sain tilattua, mut en kylläkään sillä ale ale hinnalla...mut sitten ku kankaat tuli niiin toista oli oikea määrä,mut toista vaan 54cm vaikka olin tilannu 120cm...että tarkkana saa olla kun tilausta vastaan ottaa..eikä kyllä tee mieli alkaa sieltä ihan heti tilaamaan, hyvittävät siis puuttuvan osan tililleni(koska halusin niin). Muutoin olisi pitänyt alkaa palauttaa kangas ja oottaa vielä että millon se sit oikea koko tulee...ni ei kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa bambia! Minä en raaskinut alesta huolimatta tilata bambia mutta sain sitä kuitenkin, kun toinen tilaamani kangas oli loppunut! ;-)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat haalarit! Mulle tuli kans tätä kangasta Metsolasta, ajattelin vähän tytölle haalaria mutta pihinä olin tilannut liian vähän siihen tarkoitukseen... :( Tykkään kyllä hurjasti tästä kankaasta :) Suloinen neiti teillä :)

  VastaaPoista
 6. Suloiset haalarit. Mulla on vielä ollut Metsolasta pelkkiä hyviä kokemuksia, tosin en ole koskaan nettikaupsta tilannut kun se on tuossa "naapurissa". :-)

  Mulla on sulle tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 7. tosi söpöt! kelpais mullekin...eikun siis lapselle ;)

  VastaaPoista
 8. Heippa, saako sinulta tilata samanmoiset bambi haalarit? ovat niin ihanat <3

  -Paula-

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista!

  Paula, tällä hetkellä ei valitettavasti aika riitä tilaustöihin. :( (ja sen lisäksi Metsolan kankaista ei saisi myyntiin tehdä...)

  VastaaPoista