sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ottobre 4/2012 testauksia

Uusimmasta Ottobrestä (4/2012) oli testattava muutamaa kaavaa. Ensin testiin pääsi leggarikaavaa. Lehden kaava on hieman vajaamittaisille leggareille, lisäsin kaavaan 10 cm lisää pituutta lahkeeseen. Hieman on kasvunvaraa vielä, mutta ei liikaa. :D Vinkiksi muille, että kaava on todella kapea. Meidän hoikalle tytöllekin melko tiukat. :)


Samassa lehdessä oli huppari hoikalle lapselle mitoitettuna. Tästä jätin edestä vetoketjuhalkion pois. Ottobren kaavoihin tottuneena lisäsin helmaan pari senttiä lisää pituutta, mutta ei olisi välttämättä tarvinnut. Hupusta tuli hieman iso, olikohan vika kaavassa vai ompelijassa?

Kangas Liandlon Geishaa, Hannan kankaasta tilattua.

Huom! Edellisen postauksen toinen voittaja ei ole ottanut vielä yhteyttä. Odottelen vielä ensiviikon, sitten arvotaan uusi voittaja, jos ei mitään kuulu siihen mennessä. Kannattaa siis tarkistaa arvonnan tulos, jos osallistuin arvontaan! 

4 kommenttia:

 1. Minäkin testasin tuota hupparin kaavaa. Tein 110cm kaavalla meidän 98/104 käyttävälle hupparin ja siitähän tulikin aika sopiva, hihoja lyhensin ja huppua pienensin kun minustakin se oli valtava. Tuo kaava on kyllä mukavan kaponen malli.

  VastaaPoista
 2. Hieno huppari! Tuota kaavaa olen ajatellut itsekin kokeilla, mietin vaan että onko sitten turhankin kaponen. Tykkään kyllä tytöllä kapeammista paidoista.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo huppari! :)
  Mulla ois tarvetta just tollasille tiukoille leggareille, joten pitääpäs kokeilla samaa kaavaa samoilla lisäyksillä! :)

  VastaaPoista