sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Palloja

 Tein Ikasyrin keltaisesta jättipallosta myös itselleni paidan. Kaavana jälleen Jokatyypin kaavakirjasta raglan-paita hieman sovellettuna. Tällä kertaa lisäsin helmaan pätkän valkoista resoria. Palloja oli mahdotonta saada täysin suoraan. Taisi esipesussa kangas kutistua sen verran, että kiertää aina johonkin suuntaan. Mutta muuten tuli kiva paita, kivan tuntuinen päällä. Jag tycker.

Edellisen postauksen paidan kanssa meinasi mennä hermot peitetikkikoneen kanssa, mutta nyt tuli onneksi kerrasta hyvää jälkeä. On se vaan kätevä kone silloin kun toimii. :) Tällä kertaa säädöt oli 4-4-4-3, diffi 0,5, tikinpituus 4 ja paininjalan puristuksen säätöruuvi 1 cm. Ja resorilla kanttasin.

 Meillä on ollut yksi lasten kokoinen saunatakki, ja siitä on viime aikoina tullut aina riitaa kumpi sen saa. Pyyhehän ei siinä vaiheessa enää kelpaa. Joten toisellekin oli tehtävä omansa. :) Kankaana Michas Stoffecken pinkki maxidots joustofrotee. Kaava Ottobre 6/2011. Tosin tein yksinkertaisena tämän, ohjeessa on vuoritettuna.

Tässä oli samat säädöt peitetikissä kuin yläpuolella, mutta välillä tuli pientä hyppytikkiä. Pistän sen langan piikkiin, pinkkiä lankaa kun ei ollut kuin jotain halppisversiota. Ompelukoneella paikkailin ne muutamat kohdat mihin hyppytikkiä tuli...


9 kommenttia:

 1. hienoja. sun pitää muuttaa sun blogin nimi joksikin muuksi kuin räpellykset kun nää on ihan jotain muuta kuin räpellyksiä.

  VastaaPoista
 2. Tykkään etenkin tosta paidasta! Tosi kiva malli ja hyvin istuu :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Blogin nimen vaihdosta oon jo hetken suunnitellut, mutta pää lyö tyhjää nimen keksimisessä. Ehdotuksia? =)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanaa tuo keltapallokangas :) Ja kaunis paita :) Myös kylpytakki on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Etenkin tuo pallopaita! Harmittaa, kun itellä sitä kangasta vaan metri...

  VastaaPoista
 6. Ihania oot ommellu ja sulle, Hilla käy keltanen tosi hyvin :)
  Pistä nimi arvonta pystyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo joku äänestys-arvonta tms.. voittaja saa metrin valitsemaansa kangasta sun kaupasta?

   Poista
  2. Nimiarvonta voisikin olla hyvä idea. :)

   Poista
 7. Kivoja on! Räpellykset ei tosiaan sovi.. Hillan helmiä ;)

  VastaaPoista