sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Punahilkkaa

Pienimmälle halusin tehdä kesäksi singoalla-mekkoja. Uusimmassa ottobressä on kaavat tähän, mutta pienen vertailun jälkeen hylkäsin sen. Se pienimpien kaava on ihan järkyttävän leveä! Me&I:n vastaavaan mekkoon verrattuna Ottobren kaavassa oli tuplasti leveyttä.

Mietin voisiko Farbenmixin Amelien kaavalla toteuttaa singoallan. Ei muuta kuin kokeilemaan! Kädenteitä muokkasin vähän isommiksi, jotta rypyttyy kuminauhalla nätisti. Kaula-aukkoon en tehnyt muutoksia, mutta seuraavaan taidan tehdä saman muutoksen kaula-aukolle. Hyvin siis onnistuu, kun vähän tekee "rypytysvaraa" kädenteille ja pääntielle. =)


 11 kk ikäisestä ikiliikkujasta ei meinaa saada kunnolla sovituskuvaa, mutta jospa tästä vähän selvää saisi.
Tämä tähtihame on jäänyt bloggaamatta, eli esikoiselle pikasurautuksena hame Jny:n tähtitrikoosta. Näitä on helppo tehdä! Tähän ei pahemmin kaavaa ollut, alaosan kaistaleen leikkasin vähän pidemmäksi kuin yläosan ja yläosaa on venytetty kaistaletta ommellessa. En siis käyttänyt mitään rypytyslankoja, kuminauhaa tms. Toimii hyvin joustaville kankaille.

1 kommentti:

  1. Hyvän näköisiä! Minä taidan kanssa ommella yhdestä joustavasta ja kivasta kankaasta hamosen tytsille noin, etten jaksa pelehtiä kumppareitten tai rypytyslankojen kanssa. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista